maanantai 11. kesäkuuta 2012

4. Päivä Pohjois-Irlannissa (Belfast)

Nautimme aamupalamme hostellillamme, koska se kuului taaskin hintaan. Aamupala sisälsi teetä, kahvia, paahtoleipää (voita, hilloja, suklaalevitettä, pähkinävoita) ja erilaisia muroja.


Näkymä hostellihuoneemme ikkunasta.


Miksiköhän hostellit ovat usein näin värikkäitä? Nastin marimekkopyyhe sopi hyvin huoneeseemme.



Nasti oli lukenut matkaoppaasta maininnan Ormeo Gallerysta ja yritimme etsiä sitä jokusen tovin. Kun vihdoin löysimme oikean rakennuksen, huomasimme sen olevan myytävänä, joten galleriakin oli suljettu. Törmäsimme kuitenkin St. George's Markettiin ja lähdimme sisälle tutkimaan enemmän. Market oli kiva paikka täynnä ruokaa ja erilaista pikkutavaraa. Itse lähinnä kuvailin leivonnaisia, mutta ostimme molemmat pienet matkamuistotkin täältä. Matkalaukkumme eivät antaneet paljoa periksi shoppailulle, mutta jotain pieniä matkamuistoja/tuliaisia yritimme löytää. Kävelimme pitkin keskustan kujia ja pistäydyimme meitä kiinnostaneisiin kauppoihin. (Vinkkinä UK:ssa matkustaville opiskelijoille, jotka haluavat ostaa haalarimerkkejä: Clinton Cards niminen kortti- ja lahjatavarakauppa tarjoaa yleensä halpaan hintaan eri paikkojen haalarimerkkejä. Hinnat ovat puolet-kolmasosa turistikauppojen hinnoista!)








Lounasnälän yllättäessä suuntasimme The Little Cupcake Cafeeseen, jonka olin bongannut jo edellisenä päivänä. Päivän keitto ja kuuma juoma maksoivat muistaakseni 5 puntaa ja kaupan päälle sai yhden cupcaken. Otimme molemmat tomaatti-basilikakeittoa ja mukana tuli soodaleipää voin kera. Jälkkäriksi sitten joimme kahvi/teetä ja söimme cupcaket... ja ehkä toisetkin :D




Lounaan jälkeen jatkoimme epätoivoista shoppailuamme. Miten sulkea silmänsä kaikelta kivalta, mikä ei mahdu matkalaukkuun?


The Little Cupcake Cafe sai meistä päivän ajaksi vakioasiakkaita. sillä auringon paistaessa palasimme takaisin hakemaan jäätelöt ja suuntasimme herkuttelemaan City Hallin nurmikolle niiden kera.




Koska oli kyseessä reissumme viimeinen ilta, päätimme syödä kunnollisen aterian ja suuntasimme illalla Lavery's nimiseen Pubiin. Söimme molemmat Steak&Guinness Pie't, kun näin Irlannissa olimme. Mahat täynnä oli helppo kiepsahtaa hostellisänkyyn nukkumaan.

Kokonaisuudessaan siis kunnon herkuttelupäivä Belfastissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti