keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kirjoja siellä, kirjoja täällä...


Viime aikoina huoneessani on kummasti näyttänyt tältä joka paikassa. Kirjapinoja lattialla, pöydällä ja sängyllä. Tuskaiset n.4000 sanaa on kuitenkin nyt palautettu, onnellisesti tiistain vastaisena yönä kello 4.13.

Eilinen päivä menikin sitten aikamoisessa koomassa (jatkuu vähän edelleenkin), kun on monta yötä putkeen jäänyt unet niin vähäisiksi. Eilisten tuntien jälkeen palkitsin itseni työputkesta menemällä shoppailemaan. Rauhassa tutkin hyllyväleissä jotakin tavaroita, kunnes eräs tyttö tuli juttelemaan minulle. Univajeesta johtuen en aluksi tajunnut yhtään mitään, mutta lopuksi oivalsin, että kas minua pyydettiin juuri hiusmalliksi. Tyttö harjoittelee kampaajaksi ja tarvitsi pitkähiuksisen asiakkaan. Minä kelpasin koska omaan kuulemma "kauniit ja pitkät hiukset". Mihinkään radikaaliin muodonmuutokseen en olisi edes suostunut, mutta kysessä oli vain pesu ja kiharoille kuivaus (Curly blow dry).

Noin tunnin kuluttua sitten saavuin paikalle ja pesun jälkeen tyttö harjoitteli rauhassa tätä työskentelytapaa hiuksiini. Mitään palkkaa en tästä saanut, vaan pelkästään ilmaisen käsittelyn. Ehkä pääsen vielä uudestaankin, jos hän lähiaikoina tarvitsee minunlaistani asiakasta.

Tänään valmistauduimme Annen ja Daven kanssa perjantaisen englannintunnin väittelyyn. Edustamme "Private eye:ta" (satiirinen brittiläinen aikakauslehti) väittelyssä Kuningattaren timanttijuhlavuoden kunniaksi määrätystä "bank holidaystä" eli ylimääräisestä vapaapäivästä. Ensiksi tutkimme taustoja Annen kotona, mutta ennen klo.12 siirryimme Starbucksiin ilmaisille kahveille. Starbucks aloittaa tästä lähin kohtelemaan ihmisiä enemmän persoonina ja he alkavat kirjoittaa mukeihin asiakkaiden nimet. Tänään heillä oli aamukuudesta klo.12 kampanja, että kun esitteli itsensä heille sai ilmaisen café laten. Toki siis hyödynsimme tämän ja teimme valmistelumme loppuun ilmaisten kahvien ääressä.

Ensi viikon jälkeen meillä alkaa 3 viikon pääsiäisloma!!! Loman jälkeen alkaa jo kesälukukausi. Kunhan saan tämän väsykooman nukuttua pois kirjoitan mm. käytännön Chester vinkeistä, Moldista, Liverpoolista, brunssista ja reissusuunnitelmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti