sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ja mitä sitten tapahtuikaan?


Yritän tiivistää tähän viime aikojen tapahtumia ja samalla jakaa kuvia viime sunnuntain brunssista.

Tosiaan äitini oli täällä viime kuun lopussa 4 yötä ja ehdimme touhuta tuon aikana paljonkin. Kiertelimme Chesterissä, kävimme Chesterin Katedraalissa ja Grosvenor-museossa. Yhtenä päivänä keskityimme shoppailemaan sekä Chesterin keskustassa, että Retail Parkin alueella, joka on Jyväskylän Seppälää tai Keljonkangasta muistuttava isojen kauppojen keskittymä. Viimeisenä kokonaisena päivänä hyppäsimme junalla Liverpooliin päiväksi. Äitini täällä ollessa minulla oli onneksi vain yksi oppintunti, joten yhteistä aikaa jäi paljon.


Vapaa-aikanani olen sitten naputellut SITÄ esseetä ja joinakin päivinä olemme tehneet draamakurssin ryhmätyötämme. Videomme kertoo teini-ikäisestä pojasta jota ei huomioida ja hän on muille ihmisille täysin "näkymätön". Olemme kuvanneet videota milloin jonkun kotona tai keskellä keskustan vilkkainta katua. Projekti on siis ollut omanlaisensa kokemus ja nyt keskitytään teknisempään puoleen eli editointiin, sekä kohta lopullisen dvd:n työstämiseen.


Urheilun makuunkin on päästy, kun tuli hankittua se jäsenyys tuonne Northgate Arenalle. Viime sunnuntaiaamuna olimme kaikki 5 suomalaista siellä rivissä BodyPumppaamassa, joten Lindan kanssa ollaan näköjään tehty hyvää mainostustyötä.


Viime viikolla vietin sattumalta oikein kunnolla naistenpäivää. Iltapäivällä kävin kampaajalla leikkauttamassa kuivia latvoja pois ja illalla nautin Romeosta ja Juliasta teatterin muodossa. Vaihtarikaverimme ja pari draamaryhmäläistäni oli näytelmässä mukana, joten näytös oli "pakko nähdä". Ihan hyvin näytelmässä pysyi kärryillä, vaikka kieli olikin Shakesperen aikaista ja natiiveillekin haasteellista. Näytelmän jälkeen yllätin lauman muita naisia rommirusinajuustokakulla ja olipa pöytään sattumalta tullut ostettua kukkiakin. Kauppareissulla päätin ostaa punnalla kimpun neilikoita, jotka vieläkin ilahduttavat keittiössämme. Halpaa elämänlaadun parannusta!


Viime sunnuntaina aikaisen BodyPumpin jälkeen kokoonnuimme meille Karon, Laurenin ja Julian kanssa brunssille. Karo oli leiponut itse leipää ja me muut ostimme mitä kukin halusimmekaan. Pöytämme täyttyi hedelmistä, marjoista, bageleista, mehusta, kahvista ja kaikista mahdollisista herkuista. Ehdottomasti tällaisia brunsseja pitäisi järjestää useamminkin ja myös Suomessa! Alkuaikoina tapasimme Karon ja Julian kanssa syödä joskus viikonloppusin yhdessä aamupalaa, mutta sittemmin se on jäänyt kun on ollut kaikenlaisia viikonloppureissuja.


Matkasuunnitelmia olemme myös tehneet. Viikon päästä kun alkaa loma, niin toki täytyy reissuun päästä. Nyt lomalla teemme reissumme junalla, mutta loman jälkeen on luvassa myös lentäen tehtävä reissu. Siitäpä kerron lisää vasta myöhemmin tällä viikolla ;)


Nyt alkavalla viikolla vietän Suomi-lakkoa. Suomenkielen puhuminen on kielletty, kirjoittaminen on kielletty (hätätapauksia ei lasketa), kuunteleminen on kielletty ja lukemista tulisi välttää. Olen suunnitellut tätä jo pitkään, koska haluaisin testata miten viikko onnistuisi ja minkälaiset vaikutusten sillä olisi minuun. Olen saanut haastettua Julian mukaan, joten ehkäpä sitten tsemppaamme (englanniksi!) toisiamme. Blogiin en siis saa kirjoittaa, mutta aion tänään ajastaa pari kirjoitusta ensi viikko varten.


Hauskaa viikkoa kaikille, kuulemisiin viikon kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti