tiistai 14. helmikuuta 2012

Happy Valentine's day from Seaborne Library!

Ajattelin kirjottaa pikaterkut taalta kirjastosta. Pahoittelen suuresti skandinaavien puuttumista.

Tama viikko on tosiaan itsenaisen opiskelun viikko ja minulle tuttuun tapaan sehan on edistynyt oikein mallikkaasti, tai sitten ei. Tanaan paatin lahtea ensimmaista kertaa tyoskentelemaan kirjastoon, josko saisin paremmin aikaseksi hommiani siten. Laitoin kellon soimaan kymmenelta (otetaan huomioon etta nukkumaanmeno venahti aika myohaiseen kamppiksen kanssa jutellessa...), mutta onnellisesti torkuttelin puoli 12 saakka. Tein kaikki aamutoimet kaikessa rauhassa ja pesin samalla pyykkia, seka siivoilin vahan huonettani. Kahden aikaan sitten tein lahtoa kirjastolle, kunnes Lauren laittoi viestia, etta tahtoisi viela nahda ennen kuin han lahtee kotipaikkakunnalleen loppuviikoksi. Siina sitten hurahti pari tuntia teeta juodessa helpostikin. Kotiin palatessa paatin siivota huoneen loppuun, jotta on mukava sitten kirjastolta palata nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Tehokkaasti tein samalla ruokaa, kun siivosin. Ja hupsis, kello olikin kahdeksan, kun vihdoin tanne kirjastolle saavuin.

Kirjastolla on tosiaan 24/7 auki oleva tyoskentelytila ja taalla onkin melko tavallista etta opiskelijat tekevat kirjastolla aamuyohon saakka tehtaviaan. Kirjojakin saa jopa kymmeneen saakka lainattua.

Talla hetkella tunnelma taalla on rauhallinen. Koneita on varmaankin 5 per opiskelija ja minakin valitsin surutta itselle mieluisan paikan ja nappaimiston. Katsotaan miten myohaan jaksan tyoskennella ja saanko todellisuudessa taalla paremmin tyoskenneltya, kuin kotona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti