torstai 2. helmikuuta 2012

Chilly Thursday

Halusin tallentaa muistoksi itselleni millainen talvi täällä on ja samalla otin sitten vähän maisemakuviakin. En osaa sanoa tarkalleen lämpötiloja, mutta veikkaisin että päivisin mennään nollan tuntumissa ja yöllä on parin asteen pakkanen. Johonkin päin maata on kuitenkin luvattu jopa -10 ja luntakin saattaa tulla. Ei siis vielä tiedä mihin sää tästä muuttuu. Toisaalta haluaisin nähdä sen lumipaniikin, jota 10cm lumimäärä täällä aiheuttaa, koulut suljetaan ja mikään ei liiku. En kuitenkaan tosissani toivo sitä, koska valitettavasti ilman talvirenkaita tms. lumi teettää aika vaarallisia tilanteita täällä.

Kaikki kuvat on napsittu tänään tästä ihan meidän kodin lähistöltä, suurin osa kanaalin varrelta.




































Tuo punatiilirakennus on yksi sivu meidän Powys Courtista.




Chesterin keskustaa kiertävät kaupungin muurit, joita juuri nyt entisöidään meidän kodin vierestä. Toivottavasti korjaus valmistuu pian, niin sitten kaupungin voi kiertää kokonaan muureja pitkin.




Tässä tämä kauhisteltu kanaalin ylityskohta. Törmäsin sopivasti Juliaan kanaalilla, niin sain kuvan nappastua miten hän "omalla vastuulla" ylittää kanaalin puomia pitkin. Tosiaan siltakin on tuossa vähän matkan päässä, mutta puomi tuo jännitystä elämään! Ja onhan siinä kuitenkin kaide olemassa.








Cymru





3 kommenttia:

  1. ihana brittien talvi! kalpea aurinko! kolea sää, jossa tarkenee ilman toppahousuja! mmmmmmmm! oon vähän kade.

    VastaaPoista
  2. Mä olen puolestani kade sitten Suomen lumimäärästä :D Sitä superhurjankylmää pakkasta en kyllä kaipaa. -34 on pikkusen liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NiiiiiiN ON AiVAN LiiKAA! uaaah. En tiedä miten selviän.

      Poista