lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukalenteri: 3.12


Tänään matka kulki Manchesteriin ja takaisin, junalla tietenkin. Mikäs junalipussa sitten ilahduttaa? No tuo nuotinmuotoinen reikä! Täällä leimaamisen sijaan liput rei'itetään, mutta yleensä ihan perus pyöreällä kuviolla. Tänään lippuun kuitenkin ilmestyi söpö nuotti :)

Liikkeellä olin tänään kolmen ranskalaistytön kanssa (Lise, Camille, Julie) ja aika montaa kertaa sain muistuttaa siitä, että mikäs se tänään käytettävä kieli olikaan?
Manchesterissä kävimme Manchester Art -galleriassa (joka reissun pakollinen museokäynti :D), syömässä, sekä joulumarkkinoilla. Joulumarkkinan osia oli pitkin kaupunkia, mutta yhdellä aukiolla oli sitten isompi alue niitä kojuja. Eri maille löytyi oma osionsa, oli Saksaa, Itävaltaa, Espanjaa jne. Kojuissa myytin lähinnä ruokaa ja juomaa, sekä kaikenlaisia käsitöitä ja koristeita.

Sää ei kyllä ihan suosinut, sillä tuli päivän mittaan pahimpia sadekuuroja, mitä olen täällä nähnyt. Kerran sade muuttuikin raekuuroksi ja huusi tytöille "GAP" ja juostiin kaikki äkkiä kyseiseen vaatekauppaan. Vielä kun käveltiin junalle päin takaisin ja oltiin muutenkin tarpeeksi märkiä ja viluisia, niin eikös bussi kivasti roiskuttanut meidän päälle lammikollisen kuravettä. Niin ja myöhästyttiin minuutilla meidän junasta, mutta onneksi seuraava lähti puolen tunnin päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti