sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Saisiko olla salmiakkia?


Pitkän kirjoitustauon jälkeen on aina vaikea päättää mistä aloittaisi, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun saa huomautuksen blogilaiskuudesta sähköpostilla, on aika toimia.

Suomiloma meni loppujen lopuksi liian vauhdilla ohitse. Liian paljon mitä haluaisi tehdä ja liian paljon ihmisiä, joita haluaisi nähdä. Viimeiset suomipäivät meni esseen kanssa sumennossa. 3000 sanaa tuntui mahdottomalta tehtävältä, mutta työ tuli kuitenkin loppupelissä palautettua.

Matkustus takaisin sujui kera jännityksen. Helsingistä lähdimme yli puoli tuntia myöhässä ja Amsterdamissa vastassa oli 45min vaihtoaika. Onneksi kone sai kuitenkin matkalla kiinni sen verran, että meille jäi 15min aikaa juosta Amsterdamissa lentokentän läpi portille, ennen sen sulkeutumista. Phuuh, voin kertoa että ilman matkavaroita olisi ollut helpompaa.

Isosiskoni tuli tänne samaisena päivänä lomailemaan ja ensimmäinen viikko menikin hänen kanssaan reissatessa ja vielä vähän kai lomaillessakin. Vaikka minulla olikin esseen loppuvääntö ja ensimmäiset luennot hoidettavana. Kävimme siskoni kanssa Liverpoolissa, Moldissa (pikkukylä Walesin puolella) ja Cheshire Oaksissa, eli lähimmässä outlet-kylässä. Koitan laittaa jonkinlaista kuvallista reissuselostusta jossakin vaiheessa. Viime viikon lauantaina lähdimme vielä viiden suomitytön voimin Manchesteriin äänestämään. Samalla tietysti kävimme syömässä ja vähän shoppailemassakin.

Tämä viikko on mennyt todellisessa arkeenpaluussa. Luentojen lisäksi illat ovat täyttyneet harrastuksilla ja ystävien kanssa aikaa viettämällä. Odotin innolla viikonloppua, jotta voidaan porukalla tehdä jotain kivaa ja voi nukkua pitkään aamuisin, mutta tylsääkin tylsempi flunssa päätti toisin. Eilinen ja tämä päivä on mennyt sängyssä makoillen ja leffoja katsellen. Onneksi kämppiksen hyllystä paljastui kunnon leffavuokraamo, niin ei tule aika enää pitkäksi. Huomenna on ehkä pakko raahautua iltäpäiväksi yliopistolle, mutta onneksi on sitten tiistai ja keskiviikko vapaata.

Kivaa viikonalkua kaikille!

(Kuva Liverpoolin joulumarkkinoilta, joulun jälkeen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti